16 Απριλίου 2015

Συμπλοκή οπαδών του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού στην Κατερίνη -3 τραυματίες

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΞΦΕΝΤΟΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ... 3 ΑΤΟΜΑ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ , ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

13 σχόλια:

  1. Φίλε κατέβασε το άρθρο δεν ήταν οπαδικη η συμπλοκή και κανείς δε κατέληξε στο νοσοκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν ως ένας έμπειρος δημοσιογραφος που ειστε κ'ΜΠΑΖΑΚΟΣ πρώτα να ενημερωνεστε για τα γεγονότα που γίνονται στην ΠΌΛΗ μας και όχι να γράφουμε ότι θα πουλήσει περισσότερο...σχετικά με το χθεσινό συμβάν το θέμα δεν είχε καμία σχέση ΟΠΑΔΙΚΑ και ας σας ενημερώνουν έτσι επειδή τους βολεύει,αλλά ήταν προσωπικό!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και πιστεύω οτι μπορειται να τα καταφερεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν και παραηταν οπαδικο το συμβαν.Μην κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας. Δυστυχως στην πολη μας το μισος των αιωνιων ειναι γνωστο. Περαστικα και γρηγορη αναρρωση στους τραυματιες οπαδους του ολυμπιακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελες να ειναι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βλακακο....αλλα ως λαγος ποτε δεν μιλας με αποδεικτηκα στοιχεια και παντα θελεις να την βγαλεις με προπαγανδα....ουστ και ΛΑΓΕ τις ΦΑΠΑΣ...πανε μαζεψε τα πρεζακια που εφερες να μας δειρης και αφου βεβαιοθεις οτι ειναι καλα αν και δεν ειμαι σιγουρος για τον εναν τοτε κσαναελα ξερεις εσυ.(αλλα αυτη την φορα με τα χερια και οχι μαχαιρια)

      Διαγραφή
    2. ΗΡΘΑΤΕ 15 ΣΕ 5 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ? ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.

      Διαγραφή
    3. κατα αλλα δεν εγινε συμπλοκή και δεν τις αρπάξατε όπως συνήθως θαλασσινή λαγόκοτα

      Διαγραφή
  4. Mποχα κ βρωμα μεσα στην ψευτια ζειτε ρε μπασταρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κ. Κοντονής κλείνει τα μάτια και τα αυτιά και δεν τιμωρεί τον ολυμπιακό για αυτά τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαζελοι λαγοι κοτες λαμια 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριε αστυνομε εκει ειναι πιαστε τους ΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουδεμια συμπλοκη υπηρξε και φυσικα κανενας τραυματιας....κατεβαστε το αρθο αν θελετε να λεγεστε αξιοπιστο site....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος με αυτούς τους χούλιγκανς. Αυτή την φορά ήταν φίλαθλοι του ολυμπιακού που τραυματίστηκαν αύριο μπορεί να είναι κάποιοι αθώοι περαστικοί. Σταματήστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AXAXAXAXAX BAZELES O AISWPOS MPROSTA SAS EINAI MIKRO PAIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !